• mandag , 19 februar 2018

Miljøminister anbefaler kommuner at godkende vindmølleprojekter – selv om de ifølge jurister er ulovlige

Relaterede indlæg

En kommentar

 1. Erik Christensen
  4. oktober 2017 at 18:46 Svar

  Stop nu det vanvid med vindmøllerne på land – de hører til på vand (langt ude i horisonten) projekt Overgaard i Randers kommune har i øjeblikket planer om at lave landets største landvindmøllepark. Trods store protester arbejdes der heftigt for at få fingre i de store milliard tilskud af vindmølleopstillerne, uden hensyntagen til de mennesker som dagligt skal se på disse kæmpestore mastodonter.
  Man læser også at vores miljøminister Esben Lunde larsen opfordrer kommunerne til bare at opstille møllerne, selvom det er i strid med EU regler – JAMEN kan en minister gøre det?, måske man gik og troede at når vi nu er medlem af EU må man vel også føje sig derefter – men sådan er det åbenbart ikke.
  Vi har mere end 5000 vindmøller i Danmark, og man skulle tro at strømmen så blev billigere – men nej – det er der jo ikke plads til, pengene er jo brugt som tilskud. Var der nogen der sagde at vi er til grin for vores egne penge. Det er jo netop os alle der skal betale for at pengene går i andres lommer – det er vores fælles skattekroner der bliver brugt – penge som også kunne bruges på velfærd- men det er der vist ikke interesse i – måske vores gamle på plejehjem og vores børn i børnehaverne kunne få gavn af en extra pædagog, og ældrecentret nogle flere ansatte, men det er der vist ingen prestige i.
  kære politikere tænk jer nu grundigt om her op til kommunalvalget, og gør det der er rigtigt.

Skriv en kommentar