• mandag , 18 december 2017

Perspektiver på Best Energy’s udsagn omkring Påbøl/Hejmdal vindmøllerne

AF: AF ANDERS TORNØE JOHNSEN, FARUMGÅRDS ALLE 20, FARUM
OPVOKSET I PÅBØL. SØN OG VEN TIL NABOER I PÅBØL/HEJMDAL
Publiceret 30. maj 2017

Dagbladetringskjern.dk

Relaterede indlæg

En kommentar

  1. Poul Bjarne Andersen
    31. maj 2017 at 10:10 Svar

    Desværre gentager historien sig. Vindmølleopstiller bygger deres argumentation på usandheder for at retfærdigøre deres udåd. Der er kun en løsning og det er, at borgerne står sammen og kæmper imod til det sidste. Vindmølleopstiller og kommunen begår mange fejl for at gennemføre sådanne projekter. På lang sigt skal vindmøllebekendtgørelsen ændres, så den beskytter naboer mod kæmpevindmøller på land. Det arbejder Landsforeningen for, og det er derfor vigtigt at støtte Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller.

Skriv en kommentar